Sjove fakta om t-shirts

Der ligger en eller flere t-shirts i de flestes garderobe. Det er uden tvivl de færreste, der ikke ejer en t-shirt. Det gælder ikke kun i Danmark, men i hele verden. Du har helt sikkert en del t-shirts hjemme hos dig. Det kan være, at du har en ID t-shirt, fordi du godt kan lide dette mærke. Men uanset hvilket mærke dine t-shirts er fra, så kan du her læse nogle sjove fakta om t-shirts. 

Bliv klogere på dine t-shirts

Der findes en lang række af sjove fakta om t-shirts, som sandsynligvis kun et fåtal kender til. Her finder du flere interessante fakta:

Fakta nr. 1

Tilbage i 1905 blev t-shirten føjet til den amerikanske flådes uniform. Den blev brugt som undertøj til de amerikanske soldater.

Fakta nr. 2

Det var filmstjerner såsom Marlon Brando, John Wayne og James Dean, der gjorde t-shirts populære. Indtil da blev de betragtet som undertøj.

Fakta nr. 3

T-shirts er meget populære. Men vidste du, at der bliver solgt omkring hele to milliarder t-shirts på verdensplan hvert år? Det er et svimlende antal.  

Fakta nr. 3

Den dyreste t-shirt i verden er vurderet til næsten 400.000 $. Årsagen til denne skyhøje pris er, at den har 16 diamanter syet ind i materialet.

Fakta nr. 4

Der bliver tilsyneladende også produceret t-shirts i store formater. Den største t-shirt i verden er næsten 300 fod lang og 200 fod bred.

Fakta nr. 5

Det er New Yorks guvernør Thomas E. Dewey, som har æren af at være den første, der brugte et slogan påtrykt t-shirts. Det skete ved en præsidentkampagne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*